Nog 2 dagen - Reisverslag uit Biervliet, Nederland van Peter en Frieda Impens - WaarBenJij.nu Nog 2 dagen - Reisverslag uit Biervliet, Nederland van Peter en Frieda Impens - WaarBenJij.nu

Nog 2 dagen

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Peter en Frieda

16 April 2009 | Nederland, Biervliet

Op 1e paasdag zijn we samen met alle kinderen heerlijk getrakteerd en verwend door Annabel en Serge. We mochten genieten van een echt pelgrims diner waarbij het thema te maken had met de vier landen die we gaan aandoen. We begonnen met tappas overvloedig met jacobsschelpen en alles wat er bijhoort. Daarna kregen we een echte onvervalste Franse uiensoep. Wie nog niet genoeg had kon zich vervolgens te goed doen aan heerlijk lamsvlees met Brusselslof en Vlaamse frietjes. Voor de echte liefhebbers besloten we met echte onvervalste Hollandse broodpap. Alles werd rijkelijk overgoten met wijn en bier uit de betreffende gebieden zodat we ook niet met dorst naar huis gegaan zijn.
Om onze reis niet zonder kinderen te maken hebben we nog een leuke foto van hun allemaal samen gemaakt. Zijn het geen schatjes, we zullen ze missen, nog nooit gebeurd zes weken.
Annabel en Serge bedankt het was een onvergetelijke avond.

Mama en Papa.

:SMS update:: 17 april 2009 :
Even proberen of het lukt.

• 17 April 2009 - 10:05

Anneke En Joop:

Lieve Piet en Frieda,

Nog 1 nachtje slapen en dan is het zover..
    Zijn jullie er klaar voor?We wensen jullie een fijne en goede tijd toe!Tis leuk dat we jullie op deze manier een beetje kunnen volgen.we zullen er zeker regelmatig eens op kijken.zijn de spiertjes al een beetje getraind?

Veel succes!

Anneke en Joop

• 17 April 2009 - 14:55

Conny En Marianne:

awel nog even en dan is het echt zover.
    als het zo lees is alles goed voorbereid.
    we zien mekaar nog.
    groet