Vertrek
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Peter en Frieda
18 April 2009 | Nederland, Biervliet
Zo, de kop is eraf. Ruim 2 uur geleden zijn pappa en mamma, vanaf Driewegenweg 19 vertrokken.
Oma, Anne-Lise, Roelie en Mark, Antonie en Martien en ikzelf(Annabel) waren rond 10 uur thuis om samen nog een bakje koffie te drinken.
Toen het 10 voor 11 was, werd het volgens pappa dan toch echt tijd om te vertrekken. Na iedereen gezoend en geknuffeld te hebben gingen de fietsen van de standaard en kon het avontuur beginnen.
Morgen zien we elkaar nog in Gent maar dat is dan ook echt de laatste keer voor de komende 6 weken.
We wensen ze veel plezier en dit weer voor de komende 6 weken.
Groetjes Annabel en de rest!
:SMS update:: 18 april 2009 :
We hebben een fantastische eerste dag gehad. Heel mooi weer en een hele voorspoedige tocht. Om 14.45 uur waren we in gent. We hebben een leuke kamer. Morgen zien we elkaar weer. Liefs van ons.
:SMS update:: 19 april 2009 :
Lieve kinderen familie en vrienden. Doodmoe maar zeer voldaan zit ik hier op een bankje langs de dender in schendelbeke. Goh wat zijn die vlaamse ardennen al zwaar. Mama ligt lekker te rusten. Straks gaan we de tassen herpakken. Wat was het vanmorgen geweldig zoveel lieve mensen. Veel liefs van mama en papa en hou jullie goed.
We wensen ze veel plezier en dit weer voor de komende 6 weken.
Groetjes Annabel en de rest!
:SMS update:: 18 april 2009 :
:SMS update:: 19 april 2009 :
18 April 2009 - 15:47
Conny:
we hopen ook dat het zulk weer blijft dan hebben wij het ook.
als het lukt zien we jullie morgen in Gent!
conny en Marianne -
20 April 2009 - 07:37
Roelie:
Hoi lieve papa en mama,
Volgens mij is dit nog maar het begin van de toppen pap! Heel veel succes en plezier de komende dagen en ik vind het erg fijn om zo'n klein berichtje te kunnen lezen elke dag.
Liefs Mark, Roelie en natuurlijk Pepper en Lef al een beetje! XXX -
20 April 2009 - 08:35
Anne-Lise & Martien:
Leuk om te horen dat het goed met jullie gaat!!! Het weer is hier vandaag fantastisch en wij hopen dat dat bij jullie ook het geval is. O...wat zullen jullie bruin zijn na 6 weken fietsen.
Hier gaat alles goed met Anne-Lise en Joepie. Ze slapen allebei goed!
Jullie nog veel fietsplezier en we houden jullie in de gaten!
Groetjes uit IJzendijke. ANNE-lISE & MARTIEN. -
20 April 2009 - 09:55
Patricia Pielaet:
hallo
peter en frieda.
jullie zijn vertrokken.
geweldig.
en zo te lezen alles naar wens.
IK wens jullie een hele mooie tocht en geniet ervan.
Ik hou jullie site in de gaten, vind het leuk om op de hoogte te blijven.
veel liefs.
Peter,patricia en melissa. -
20 April 2009 - 14:22
Anne-Lise:
Lieve papa & mama
Nu is het echt aan gebroken voor ons allemaal, ik kan nu al zeggen iedreen zorgt heel goed voor me..
Ik zelf vindt het geweldig (stoer)
dat jullie dit doen, en de eerste
100 km zit er al weer bijna op nog 2100 km te gaan, dat kunnen en reden jullie zeker daar ben ik van overtuigd.
Geniet maar lekker, van het mooie uitzicht en het goeie weer..
Met mij gaat het heel goed daar moet je niet ongerust over wezen, denk wel veel aan jullie, maar dat mag :)
Heel veel liefs en knuffels van je dochter Anne-Lise xxx
20 April 2009 - 15:40
Lea En Henk:
Wat fijn om vanmorgen jullie berichtje te lezen. Ja het klimmen en is nu al begonnen, maar bij de afdaling kun je even op adem komen.Nogmaal geniet van jullie tocht en van elkaar. liefs Lea.