Dag 25; 12 mei 2009 - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Peter en Frieda Impens - WaarBenJij.nu Dag 25; 12 mei 2009 - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Peter en Frieda Impens - WaarBenJij.nu

Dag 25; 12 mei 2009

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Peter en Frieda

12 Mei 2009 | Spanje, Madrid

Dag 25

sms – bericht

Wij zijn in Erro, dus over die grote bult. Niet te geloven zo zwaar, toch gehaald. Lekker uitrusten en morgen verder. Vannacht slapen we in een hostel. Anne-Lise het is jullie beurt op de eigen telefoon. Liefs mama en papa

Vandaag belde ik papa en kreeg een hele boel informatie, want vandaag zijn ze aan de Pyreneeën begonnen en dat is niet niks. Zo zijn ze vanmorgen om 8:00 uur vertrokken om aan de tocht te beginnen, het begon met een aanloop van 11 km dat begon op 163 meter hoog, en ging verder tot 165 meter hoog. Daarna gingen ze verder van 165 meter hoog naar 1056 meter hoog. Daar waar zij om 12:45 uur de top bereiken elkaar een schouderklopje, kus en een box aan elkaar geven. Na daar samen lekker een hapje te eten en wat te drinken begonnen ze met het afdalen.

1056 meter hoog is ongeveer, 22 keer de kerktoren van IJzendijke.

Ze gingen naar een groot klooster, waar wel 100 pelgrims konden overnachten. Maar de mensen waren alles behalve gast-vriendelijk, ze zagen ze liever gaan dan komen. Ze gingen op het terras een bakje koffie drinken maar naar een kwartier gewacht te hebben zij papa tegen mama, kom Frieda als ze ons niet willen helpen zijn we door dit is tijdsverspilling.

Ze zijn op hun fiets geklommen en zijn verder gaan fietsen naar een lief klein dorpje, waar ze om 15.00 uur aan kwamen in een hostel met heel gastvriendelijke mensen, die nog erg jong waren vertelde mama erbij.

Ze waren nog even op hun kamer aan het uitrusten, papa met een boekje en mama even op bed te wachten dat ze konden aanschuiven aan het diner wat niet voor 20.00 uur kon.

Ze hebben vandaag totaal 46 km gefietst en morgen willen ze ongeveer 56 km fietsen.

We namen afscheid over de telefoon.

Groetjes Anne-Lise